Tommy Hilfiger Sample Sale

Shoppen met dikke korting? Dan heb je mij! #Win. Ik ging naar de Tommy Hilfiger sample sale in Hoofddorp. Hoe werkt zo’n sale en wat shopte ik deze keer?

Tommy Hilfiger Sample Sale

Wat kun je kopen op een sample sale?

Bij de sample sale van Tommy hebben ze eigenlijk alles te koop. Broeken, jurken, tassen, schoenen, etc. Kleding die niet verkocht is in de winkels van afgelopen seizoenen wordt in een grote hal bij elkaar gezet en vervolgens kun jij daar doorheen op zoek naar leuke koopjes.

Het is een flinke uitdaging zo’n sample sale want er is heeeel veel te koop. En de horror: niks hangt op maat. Je kunt in timeslots naar binnen dus hebt maximaal 2 uur om te shoppen. Snel naar binnen dus en de rekken doorneuzen.

Leren Tommy Hilfiger tas

Tassen op zo’n sale zijn zeer gewild. Zeker de mooie leren exemplaren. Op een eerdere sale shopte ik al twee gave stoffen tassen. Dus doel voor deze sale was met de ellebogen klaar de tassenhoek in. Doel is geslaagd! I’m in love. Ik kwam thuis met deze hele gave leren tas. Vooral het koord dat eraan vastzit maakt de tas speels en modern. Onverwachts paste thuis ook nog eens mijn laptop in de tas, woehoe!

 

Kashmir bodywarmer

Ik vond een hele warme en zachte lichtgrijze Kashmir bodywarmer. Hij zit heerlijk en valt mooi soepel. Hebben dus. Enige ‘probleem’ was dat ik eenmaal thuis gekomen niks had om eronder te dragen wat mooi stond. Gezien de lichtgrijze kleur leek mij een zachtroze dunne trui mooi om erbij te combineren. Al snel vond ik deze leuke trui bij de Zara met pareltjes op de mouw. Helemaal in de trend van dit seizoen.

Roze coltrui Zara met parelsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *